2011. április 30., szombat

56-62-es méretű kis felsők egyben eladók - Jelenlegi ára: 200 Ft


Eladó
egyben ez a két darab kis felső. Az egyik rózsaszín-fehér virágmintás, rávarrt pici virágokkal, a másik egy halvány rózsaszín, garbós nyakú, patentos kis polo. Tavaszi időben tökéletes, mind a kettő pamutból van, vékonyka felsők.
Az ár a két db-ra együttesen vonatkozik.
Észrevételek, megjegyzés
Hibát nem találtam rajta, nem foltos és nem szakadt, de azt meg kell említsem hogy mi is használtan vettük, tehát nem első kézből adom tovább. Bolyhosodás előfordulhat.
Fizetési feltételek
Kérlek hogy az aukció lejárta után legkésőbb 5 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, és a fizetést is bonyolítsuk le a kapcsolatfelvételtől számított 1 héten belül.
Amennyiben jelzed hogy később tudsz csak fizetni, megbeszéljük, rugalmas vagyok : -) Kizárólag banki átutalást van módomban elfogadni, illetve a számlámra közvetlen befizetést. Postai befizetést NEM, mert annak költsége van rám nézve! Utánvéttel semmilyen esetben sem áll módomban postázni!
Átvételi lehetőségek
Postán tudom küldeni, illetve személyes átvétel a XV. kerületben a Pólus Centernél, valamint az M3-as bevezető szakaszánál az OMV kutak egyikénél vehető át előzetes egyeztetés alapján.



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-05 08:18
. 56-62-es méretű kis felsők egyben eladók - Jelenlegi ára: 200 Ft